WiFi dropping continually on Node

Answered

Comments

3 comments

  • Official comment
    Avatar
    Sam R.

    Hello Randy, 

    We made some improvements in the 3.10 update to the WiFi driver that increases stability and such. I would recommend running through the Settings > WiFi setup via the BluOS app on your Node one more time just to ensure these improvements are reflected in the configuration. You may require a reboot of your router and the Node after this. 

    If you still find you have connectivity issues, please send a diagnostic log to our support crew via the BluOS app's Help > Send Support Request (log is automatically attached) so they may investigate further. 

    Regards,
    Sam R.

    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Arjen

    I have the same issue. Just updated to 3.10 and rebooted fiber modem and WiFi router.
    Checking performance now. Hope this is the fix. Was about to trow the Node2 out of the window.. :)

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Randy Dykhuis

    Hi, Sam. Thanks for your message. Everything suddenly seems fine. I wonder whether there was a problem with the player upgrade that I did on Tuesday. It was right after the upgrade completed that I started having the severe problems with wifi dropping. The next morning, I noticed that the LED on the Node was flashing green. I unplugged, waited a minute, & restarted the Node. The LED cycled through and turned blue. I listened for several hours throughout the day without any wifi drops. I also did as you suggested and confirmed all my wifi settings. My working hypothesis is that there was some problem with the player upgrade and the reset cleared that out. I hope so anyway. Thanks for your message & I'll contact support if the problem reappears.

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.