BluOs Controller Issues - OSX 10.15.6

Answered

Comments

3 comments

  • Official comment
    Avatar
    Sam R.

    Hello Chris, 

    When going to Help > Diagnostics, does this load slowly? If so this could be a connectivity issue between the Mac and the Powernode (that is, when the app tries to resolve a command, it takes too long and times out). As a test, if possible, see if Ethernet connecting your Mac device resolves the issue. 

    Alternatively, I would also recommend uninstalling/reinstalling the MacOS app to see if that catches it. 

    Regards,
    Sam R.

    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Chris Kuta

    No, it's not that slow to load the Help > Diagnostics page, but More > does take about 4-5 seconds to load.

    It's not a failed DNS lookup issue? Like would it help to add an entry to my /etc/hosts file for the amp?  It looks like from Diagnostics dump it uses direct IP addresses?

    I just loaded it directly via the IP in my browser on the Mac and it loads instantly. 

    Maybe I'll reinstall it.. do I need to delete anything in my local Libraries folders?

     

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Sam R.

    Hello Chris, 

    Interesting that the IP in browser responds immediately.

    You wouldn't need to delete any local library folders. The index should be saved mostly on the player itself, though you might need to run a reindex after reinstalling the app (or, upon first loading the library, wait a bit longer as it caches the data).

    Regards,
    Sam R. 

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.