IOS app no connection

Comments

5 comments

  • Official comment
    Avatar
    Wesley P.

    Hello Hans,

    I'm sorry to hear you have been experiencing issues with the BluOS app on your iOS device.

    What I would suggest is to reach out to the BluOS support crew directly at support@bluos.net so they can gather some additional details and work with you to find a solution as soon as possible.

    Regards,
    Wesley P.

    Comment actions Permalink
  • Avatar
    John Perko

    I have the exact same player Hans has.  When  adding a player, it never shows up in the list of wifi networks in Settings in iOS.  If this is not fixed in a future release, I would like to be apprised of a solution.  Thanks.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Sam R.

    Hello John, 

    In setup, the player will broadcast a hotspot (showing up in the list of WiFi networks) if the player's LED is solid green (with the exception of the Vault, which is Ethernet-only and cannot broadcast a wireless hotspot). 

    If the LED is solid blue, then it is already connected to the network and can be found in the BluOS Controller app by clicking the house-shaped icon. 

    If you still are unable to see your player however, please reach out to our support crew at support@bluesound.com so they may further investigate the issue.

    Regards,
    Sam R.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    John Perko

    Correct.  But the NAD T777 V3 receiver has no such light.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Sam R.

    Hello John, 

    Sorry, I missed that!

    In any case, if rebooting the T777 does not bring the hotspot up (it does timeout after a period of time, so optimally you would run the setup after powering off/on from the back), please reach out to our support crew at support@bluesound.com to troubleshoot the issue further.

    Regards,
    Sam R.

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.