NAD c658 has been hanging since player BluOS 3.6.3 upgrade

Comments

18 comments

  • Official comment

    HI Brad (and Paul too)

    I have escalated (both of) your issue to our Support Crew. They will be in touch.

    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Paul Jo

    Having same issue with my system. How can we reinstall the older version of bluos? I couldn't find it on the website.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Brad Novak

    I have not been able to resolve nor rollback.  I have tried half a dozen time to raise a support ticket and upload logs, but I never get a response nor a confirmation.  The support for this product is non existent.  Could not find any evidence on the web that NAD are aware of this problem, which is why I posted this thread, to see if others are having issues with the c658 and 3.6.3 upgrade.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Paul Jo

    I tried again to reset the nad c658 choosing both the bluos and mcu reset and seem to have fixed the issue. No more hanging. Only thing now I have to turn the unit on each time before it is seen by the bluos app on my android.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Brad Novak

    I found the same reset worked, but the problem came back. I think auto suspension and network wake might be part of the bug, so manually turning on and off might be the work around.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Brad Novak

    Paul 3.6.6 has just been made available.  I am upgrading and will try it.  Given the number of versions released so quickly, I suspect someone was aware of the issue and is rushing out fixes.  At least that's my hope.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Paul Jo

    Hi Brad!
    Did the update to 3.6.6 last night. Then a full reset..system still hangs or lags..I wish they did not release these buggy update.. bluos should at least allow us to revert to a working version of the software. I am an unhappy user using only bluetooth to connect my my system..

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Brad Novak

    Paul, you should probably upload your logs to the problem ticket, since you have had the issue still with the current version 3.6.6.

    Tony W, We have heard nothing to from the support team.  Support for NAD/BluOS has been non existant.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Brad Novak

    Tony W,

    Someone named "Kyle F. - BluOS Support Specialist Id #155394" closed the ticket you opened without any comments, any questions and any resolution.

    The support from NAD/BluOS has been horrible.  This is an expensive product and that is not acceptable.

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Wesley P.

    Hello Brad,

    I can see that you still have an open request with Kyle numbered "154854". There may have been some confusion with the ticket number as you had multiple requests with us open at once. However, please continue to work with Kyle and we will do what we can to resolve this for you as soon as possible.

    Regards,
    Wesley P.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Paul Jo

    Dear Wesley!
    Finally had a chance to re-install 3.6.6 do a full reset and setup the unit. Doing this using my ipad kept on failing then after a few failed tries then tried my with my android phone and it worked.
    My system is back running fine for a couple of hours. Thanks for your follow up.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Brad Novak

    I have yet to have the issue on 3.6.6

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Brad Novak

    Paul, Tony, Welsye, Kyle,

    I have had the issue on 3.6.6.  Still not fixed.

    I would like to complain how utterly and completely appalling support has been.  I have entered many tickets and uploaded logs and not a single ticket has been responded to.  Even the ticket entered by Tony was closed without comment or addressing the issue.

    How can a $1500 product not receive any form of support?  Especially when its clearly a software problem introduced by the vendor!!!!!!!!!!!!!

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Tony W. - Product Support Manager

    Hi Brad

    Were you able to provide a network description as Kyle asked? I see your ticket is in SOLVED status. According to the audit log, it is because it was not updated for > 4 days since Kyle requested the information. In case this message ended up in your Junk folder, I will resend it to you.

    Let Kyle know and he will be happy to assist.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Brad Novak

    I have no idea what request from Kyle you are referring to.  All my tickets are incorrectly marked as solved.  Kyle has not commented on any of my tickets nor has he said a word in this thread.  All I can see is that Kyle marked my tickets as solved without doing a single bit to resolve them.  

    If Kyle or anyone from NAD has a question, they actually need to ask me.

    I would also point out that I have described the network in this thread and upload diagnostic logs into the tickets.  I would imaging anyone looking at the diagnostic logs knows quite a bit about my network.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Brad Novak

    I have received no emails in my junk folders from Kyle. 

    If anyone else is having trouble with the NAD c658 hanging on BluOs 3.6.3 or 3.6.6, please comment on this thread, so we can understand how wide spread the issue is.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Paul Jo

    Hi Brad!
    I understand your frustration. Running 3.6.6 is better but not trouble free. Had to reset my nad again for the 3rd time. This morning I see it is running with no issues (Yet!)
    I noticed that connecting to the 2.4ghz wifi is more stable than the 5ghz channel. Hope this is helpful. Best of luck.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Brad Novak

    Paul, Has anyone from NAD support contacted you and attempted to diagnose?

    I find it appalling that 13 days later, not a single support person has lifted a finger.

    Regarding networking.  I don't us WIFI or Bluetooth on the unit.  It has only a wired Ethernet connection.  So its not a network channel issue.

     

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.