Continued audio dropouts with node 2i

Answered

Comments

4 comments

  • Official comment
    Avatar
    Wesley P.

    Hello Carlos,

    I'm sorry to hear you have been experiencing audio dropouts. I have escalated your issue to our support crew to help find a solution for you as soon as possible.

    Our support crew will be reaching out to you soon to gather some additional information and investigate this further for you.

    Regards,
    Wesley P.

    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Stelvio

    What source? A local nas or tidal? Loads of problems with dropouts/hangups on tidal when it gets its knickers in a twist.  It is actually a tidal thing.

    Do you have multiple AP's?  Reserved IP for the node on your router? 2.4/5ghz network?

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Carlos Austin

    Hi Stelvio, it is on Tidal. I do not get dropouts on Tidal streaming through the Heos app, on my Denon receiver. That is for our outside set up, and the Denon is downstairs (router is upstairs closer to the node 2i). Also, when I first got the node 2i, it did not suffer from dropouts. I should only have one IP, and should I have something reserved for the IP address on my router? I try and use 2.4, but my router also has 5ghz so let me know if that might be better. Thanks

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Stelvio

    My issues ended up strictly Tidal related, since I got much the same dropouts on the tidal app playing to my phone over 4g - so not sharing anything with my blue sound infrastructure.  If you are ok on heos the that is different to my problem.

    Work through the ticket with bluesound support first and let us know how you get on.

     

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.