Power node 2 has no power

Answered

Comments

35 comments

  • Official comment
    Avatar
    Tony W. - Product Support Manager

    Hi Atul

    I am sorry to here this. Our Support Crew will be in touch via e-mail to get some information off you.

    Comment actions Permalink
  • Avatar
    atul solanki

    Hello,

    I am still waiting for somebody to contact me since last week Monday.

    thank you,

    Atul

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    ben kinealy

    I have the same problem as above. Can someone get in contact with me?

     

    1
    Comment actions Permalink
  • Hi Ben

    Consider it done. We will be in touch

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Ian Webb

    Hi Bluesound,

     

    Just had this problem too on my Node 2. Working fine since I bought it in April, but yesterday no lights on at all. 

    Thanks,

    Ian

    2
    Comment actions Permalink
  • Hi Ian

    The Bluesound Support Crew will be in touch today to help troubleshoot.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Lars Berg

    I have the same problem as of today.

    The unit seems dead. No leds and its cold.

    Tried factory reset but no leds came on.

    Anything we can do or should I return it to the store?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Guille Araujo

    Hello

    I Have Bluesound Node 2 since June 2017 and now the unit not power. I use diferent power wire and the problem persist?

    Can you help me ?

    thanks

    Guillermo (Argentina)

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Nick Vries de

    Hi,

    I am having the same problem. Yesterday it was working fine. Today it doesn't respond to anything.

    Is there a solution for this problem? I have it for a year and a half now.

    Can somebody get in touch with me?

     

    Regards.

    0
    Comment actions Permalink
  • Hi Nick

    I have escalated your issue to our Bluesound Support Crew - they will be in touch.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Mikko P

    Hi. Having exact same problem. After trying to reboot node 2, no power seem to come to device at all! Power cord is checked. Please help

    0
    Comment actions Permalink
  • Hi Mikko

    I have forwarded your concerns to our team at support@bluesound.com

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Kenneth T

    I have the same problem now. What was the solution for you guys?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Nick Vries de

    I had to send it in for repair.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Kenneth T

    Thanks for sharing Nick. Unfortunately the answer I feared :/
    Did they tell you what was the issue? And how long did it take.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Jorge Garzon

    Hi

    have the same problem. in Node 2

    As I can do to repair the PSU, there is no info.
    Or where to buy it new to change

     

    Thank

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Bart van der Meulen

    Exact same problem here. Can i get some help from the support crew?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Tony W. - Product Support Manager

    Hi Bart

    I have escalated your issue but in the future if Help, Send Support Request is not available in the app, you can always directly e-mail support@bluesound.com to initiate a request yourself.

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Jorge Garzon

    Hi Bart,

    Do you need help?

    Regards

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Jorge Garzon

    Bart

    Maybe if it's the same problem I can help you. I managed to repair the PSU and it works perfectly.

    Regards

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Ed styles

    My powernode 2 has stopped powering up.nothing working on unit or the app.please can you tell me what’s going on.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Tony W. - Product Support Manager

    Hi Ed

    I have escalated your issue - we will be in touch

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Alex H

    I have a first generation powernode that is unresponsive. I would be very interested to hear if someone has any tips on how to repair the PSU as its years out of warranty now. Many thanks!

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Kenneth T

    They told me that it was a faulty LED that was the issue. Not sure if that's correct though, would more think that it was fuse.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Tony W. - Product Support Manager

    @Alex

    Drop us a note at support@bluesound.com with the model or generation, serial number and proof/date of purchase and we can look at options for you.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Mathijs Groothuis

    Jorge Garzon

    How did you manage to fix the PSU? Any directions? :)

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Alex H

    I would love to know too. I have a growing collection of bluesound doorstops!

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Mathijs Groothuis

    And how do the hell do you even open these things? Because these products are falling in the millionaire segment, you find no random people opening them up on YouTube. Soldering a few caps, is what one can do blindfolded, so I'm happy to repair mine.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Tony W. - Product Support Manager

    Hi Mathijas - please contact support. Thank you.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Alex H

    Mathijas, there are resources on google reference disassembly of the powernode 2 for psu upgrade. It looks very simple and the psu quite basic, i will at some point attempt to look into my powernode 1 to see if it can be saved. I have a pulse to send off for investigation but am told it may be unfitnfor repair which is very dissapointing.

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.